Förra veckan!

Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om vad som hände förra veckan. Hade tänkt uppdatera bloggen tidigare, men tycker alltid det drar ut på tiden. I måndags förra veckan var jag hemma från jobbet för att jag var så förkyld.
På eftermiddagen var jag dock på en föreläsning om porr som P6 anordnade med Olle Waller. Den var väldigt rolig och tankeväckande tycker jag. Han skämtade mycket och gjorde så ämnet inte kändes så laddat. En kommentar han sa var: "In, ut, sprut, slut!" Tyckte det var lite roligt men blev såklart ännu bättre i dess sammanhang.

Jag var även hemma på tisdagen och onsdagen men passade på att baka lite fika till helgens firande då. Det blev fudgesnittar och nötbräck.

På torsdagen var jag tillbaka på praktiken igen men vi hade inte så jättemycket inbokat så det blev lite långtråkigt. På fredagen valde jag istället att vara hemma och plugga eftersom det bara var en halvdag och vi inte hade något ärende inplanerat. På fredagen fyllde även Erik 24år så tyckte det kunde va skönt att va hemma då och planera lite inför kvällen. Jag firade Erik med lite paket och god mat på kvällen så det va mysigt tycker i alla fall jag.

När lördagen kom var det dags att städa inför alla besök vi skulle få i helgen. Jag bakade även en tårta som vi skulle bjuda på när Carro, Johannes och Madde kom. Det blev någon egenkomponerad skapelse som vi kan kalla "Choklad- och kokosfantasi". Den fick gott betyg av de som smakade den både på lördagen och även på söndagen då jag gjorde en likadan fast större. Efter att vi fikat och pratat så gick vi och handlade mat och Madde tog tåget hem. Det blev hemgjord klyftpotatis med fläskytterfilé, stekt svamp, haloumiost och tzatziki köpt på Akropolis. MUMS!
Efter maten tittade vi på Robinsson 2009 och en Wallander-film innan det var dags för Johannes och Carro att ta tåget hem.

Söndagen tillbringades i våra familjers goda sällskap! Vid halv 3-tiden kom både Eriks och min familj till oss på dubbelt födelsedagsfika. Det var jättetrevligt och roligt att familjerna fick träffas eftersom det inte händer så ofta. Erik och jag fick en massa bra paket av både stort och smått slag. Hellyckat födelsedagsfirande tycker jag!

Tack så mycket till er alla som förgyllde våran helg!
Jag nöjer mig med detta för stunden!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Eva Sundén

Hej! Kristin och ErikTack för trevligt födelsedagskalas med gott fika och en mycket god tårta!Kul att läsa och se bilder på denna sidan.Tänkte på er ikväll ,kom då på att jag kunde träffa er här!!! Kram

2009-03-28 @ 19:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0