Veckan som gått!

I måndags var jag, Denise & Evelin på öppna förskolan o "lekte" med andra barn o deras föräldrar :) Denise fick se dockteatern för första gången o satt helt facinerad o det märktes att hon drogs med i musiken. Evelin vaknade till sångstunden o sen stannade vi tills öppna förskolan stängde för dagen.
Tjejerna var väldigt trötta på kvällen o Evelin, vars tandkött kliar, sommade med bitleksak i munnen :)

I tisdags var vi hemma o jag gjorde egen katrinplommon o äpplepure till barnen. De var dock för hungriga o trötta för att intressera sig för den när den var nygjord utan ville bara ha ersättning o sova. De fick smaka den på gröten på kvällen istället o verkade uppskatta den. Annars var vi hemma hela dagen o barnen var allmänt gnälliga så på kvällen tog vi en promenad till ÖB när Erik tränade innebandy.

I onsdags skulle vi varit på föräldraträff på BVC då en tjej som är dietist, personlig tränare o hälsocoach skulle kommit o pratat med oss men det ställdes tyvärr in under morgonen :(
Jag och barnen valde att gå till kyrkan på babysång istället.

Igår var vi återigen på öppna förskolan o då var båda barnen vakna under dockteatern o tittade facinerat på :) Stannade till stängning även denna gång så barnen hann få mat o somna innan vi gick hemåt.

Idag har jag tagit en långpromenad med Evelin o Denise ut till Ingelsta för lite shopping o sedan vidare förbi coop på hemvägen. Tjejerna skötte sig jättebra hela tiden o när det blev tråkigt att ligga ner i vagnen inne på köpcentrumet så bullade jag upp med täcket bakom dem o de blev jättenöjda med att få sitta o titta sig omkring :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj vad tuff du är som åker till köpcenter ensam med båda. Det skulle jag nog inte våga :)

2013-02-12 @ 21:33:38
URL: http://trollmorskaos.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0