Trädgårdspyssel o umgänge :)

Senaste tiden har det hänt en hel del saker :) både på hemmafronten o mycket umgänge :)

Vi har målat om en vägg hemma i färgen rauk o pysslat en del i trädgården. Jag har även gjort färdigt en tavla till barnens sovrum så nu tycker jag rummet känns klart :) Kan lägga upp bilder om någon är intresserad.

Mamma, Stefan o Stefan va o hälsa på oss. Då hjälpte min lillebror Stefan mig att bygga fina ställningar/stöd till våra vinbärsbuskar medan mamma o Stefan Jo passade barnen. Blev superbra o kommer bli så mkt lättare att sköta både buskarna o gräset nu :)

Har även planterat lite nytt i trädgården o planterat om en del samt rensat en massa. Hoppas på att det tar sig nu bara :)

Mamma, Stefan Jo, Lotti o Dennis var på besök o med sig hade Lotti o Dennis "flyttgröt" o en ampel med lila petunior som nu pryder altanen :)

I fredags hade vi besök av Eriks jobbarkompisar med respektive o grillade o hade trevligt :) Vi fick även ett nytt äppleträd av dem men ska byta det mot en annan sort då vi redan har ett träd med vinteräpplen.

Sen i lördags åkte vi till Daniel o Lisa i Rimforsa för umgänge o massa god mat tillsammans med mamma, Stefan o Stefan. Vi sov även över o var med på söndagen när de sjösatte sin nya båt Alice.

Vi har även hunnit med att ha möhippa för Carro o svensexa för Johannes den 25 maj. Jättelyckade tillställningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0