Den grymma verkligheten

Inte uppdaterat på länge. Tanken finns där nästan dagligen men inte orken.
Barnen är förkylda o sover varken på kvällarna eller nätterna så alla former av egentid uteblir. Vi slänger i oss kvällsmaten till gnäll o skrik från barnens sovrum för att sedan försöka få barnen att somna vilket kan ta flera timmar. Sedan dröjer det inte länge innan nattkrånglet börjar.
Nattsömnen räcker inte till för att ladda om o orka ordentligt.
Barnen är extra gnälliga eftersom de är förkylda o det gör inte saken bättre att de båda två håller på att få mer egna viljor så det skriks o gnälls när de inte fåt som de vill.
Att de dessutom utforskar nya höjder gör att det inte går att lämna dem många sekunder. Denise klättrar upp på hallsoffan, på köksstolarna o vidare upp på bordet. För någon dag sedan klättrade hon upp o dtällde sig på ryggstödet till soffan i lekrummet o tog böcker från översta hyllplanet i hyllan.
Evelin är lite lugnare på klättringsfronten för hon är kortare o når inte lika långt. Men hennes skrik när något går henne emot är inte att leka med. O på öppna förskolan är favoritsusselsättningdn att klättra upp på stolar o sedan vidare i upp på barnborden så fullt passande hela tiden.

Bjuder på lite bilder från senaste veckorna på mina älskade o otroligt charmiga döttrar :)

!!!!! KOMMER SNART DÅ BLOGG-APPEN STRULAR!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0