Onsdag, torsdag, fredag

I onsdags em efter lunch packade vi in oss i bilen o styrde mot Rimforsa för ett besök hos Nina o Felicia :) Vi hade en jättetrevlig em men först innelek o våfflor till mellis innan vi gick till en stor lekplats o lekte :) Har tyvärr inga bilder att bjuda på därifrån eftersom jag glömde kameran i Rimforsa när vi åkte hem.

Torsdag fm spenderades på öppna förskolan med sångstund o lek :) Konstigt nog var det ganska få barn där trots att det är höstlov så det va lugnt o skönt. På em höll vi oss inne o byggde med duplo.

Igår fredag var vi inne o lekte på fm men när Erik kom hem runt 15 så trotsade vi vädret o gick ut o lekte :) Testade en ny lekplats vid ica som passade våra småttingar bra. Men det blev kallt om händerna eftersom vantarna blev genomblöta :/
Efter leken handlade vi lite innan vi promenerade hemåt med två somnande barn i vagnen.
Tyvärr så gav fredagskvällen en hel del övrigt att önska :( Barn som inte ville sova, som gnällde o som vi tillslut fick lägga oss med i varsin soffa för att få dem att somna. Evelin fortsatte gnälla hela natten men sov ändå i sin säng framåt morgonen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0