Förra veckan

Jag tänkte att jag skulle ta och berätta lite om vad vi gjorde i förra veckan.
För min del så började veckan inte så bra. Mådde lite dåligt på måndagen så var hemma från praktiken då. Resten av veckan flöt på för fullt och i fredags valde jag att vara hemma och plugga. Passade även på att gå till frisören på eftermiddagen och göra mig lite sommarfin =)
Senare framåt kvällen kom Jenny och efter lite strulande tåg även Louise hem till mig för att fira mig lite sådär i efterskott. Erik smet iväg hemifrån till Gripen för att grilla lite med sina kompisar under tiden. Vi käkade taco och även tårta senare och hade väldigt trevligt. Det blev en himla massa prat och jag tror att vi alla 3 njöt lika mycket av att äntligen träffas igen. Blir ju lite dåligt med det i och med att vi har praktik.

Lördagen började bra med att jag äntligen fick med Erik ut på en morgonpromenad tillsammans med mig. Mycket mysigt! Sedan framåt eftermiddagen tog vi tåget till Mantorp där Daniel och Lisa hämtade upp oss för att åka vidare till Boxholm. Väl framme hos Carro och Johannes så slappade vi mest och tog det lugnt. Passade på att sitta i solen och njuta av det fina vädret medan Daniel och Johannes fixa lite med några kablar. Senare grillade vi en massa god mat och satt ute och käkade.Det blev även lite kubb, festande och singstar under kvällen. Vi la oss ganska sent och på söndag förmiddagen fick vi en jättefrukost med en massa gott. Erik och jag valde att stanna kvar i Boxholm så vi fick vara med på Carros födelsedags firande med vänner. Lika bra att passa på att ses när tillfälle ges!

Så med andra ord var detta en vecka som började dåligt men avlutades på topp!
Tack alla ni som förgyllde helgen!
Kram kram

Naturlig lycka!

Så lycklig, naturen är så fantastisk och givande.
Att kunna följa årstidernas skiftningar trots att vi bor mitt i stan.
Kunna se hur naturen förvandlas från ett kallt, kalt och ibland snötäckt vinterlandskap,
till en pånyttfödande och smygande vår.
Se hur vårens färgprakt breder ut sig mot en blomstande försommar.
Att få njuta av den underbara blandningen mellan planterat och vilt.
Allt medan strömmens vatten flyter på i ett fantastiskt vackert och aldrig sinande flöde.
//Kristin 090418

              

Dop+slapparhelg!

I lördags eftermiddag var vi som sagt på dop i Mariakapellet i Linköpings domkyrka. Det var ett fint dop men lite svårt att höra vad prästen sa emellanåt eftersom det var över 10st småbarn som gäster på dopet. Efteråt blev det fika i församlingshemmet och paketöppning. Trevlig och lyckad tillställning tycker jag det var och det tror jag att Felix med familj också tyckte.

  
Erik och jag innan dopet när vi väntar på resten av Eriks familj.
 
Tobias och Karin med lilla nydöpta Felix.

Eva-Maj med Eriks andra kusinbarn Aron.

Felixs söta och fina doptårta.

Nu räcker det med bilder för idag. Det kanske kommer mer längre fram i veckan. Kram på er!

Nästan en månad har gått

Japp nästan en månad har gått sedan jag skrev sist.
Det har hänt väldigt mycket på senaste tiden så jag har varken haft tid eller ork att skriva något då.

Påsken firades både i Ljungsbro hos mamma, i Skänninge med Eriks familj och i Mantorp trakterna hos pappa. Tycker påskhelgen var väldigt lyckad =) Kul med sådant härligt väder!
Passade även på att ta med båda katterna på en lite längre visit till Ljungsbro över påsk. Från torsdag-måndag blev det. I fredags fick de vara ute i koppel för första gången och det verkade uppskattat även om de var lite försiktiga. Var även ute med dem i lördags, men då blåste det lite mer vilket Spirit inte tyckte om. Smokey däremot njöt av att få vara ute och utforskade en hel del.


Här kommer lite bilder från Ljungsbro.

     

   

 

   

Jag kom på att jag glömde skriva att Erik och jag var på en utflykt till sjön Skiren på påskdagen. Vi tog med oss matsäck och hade en jättemysig dag.   
Lite härliga bilder från utflykten.

Hemma hos pappa


Nu är snart den här praktikveckan också över. Känns som tiden går så fort och ändå vet jag inte riktigt vad jag gör med all tiden. I onsdags grillade vi för första gången i år och för första gången på våran innegård tillsammans med våra gårdsgrannar Herman och Emma och så var Jocke med också. Mycket trevligt och mysigt var det och maten smakade kanon =) Nötkött med färskpotatis, bearnaisesås och sallad blev det för Erik och mig. Hellyckad kväll som vi bestämde oss för att köra i repris senare i vår.

I morgon ska vi på dop i Mariakapellet i Linköpings domkyrka =) Eriks lilla kusinbarn Felix är det som ska döpas. Ska bli mysigt tycker jag :) Vi har inte hunnit träffa Felix än så det blir första gången vi ser honom på riktigt. Hoppas att det blir riktigt fint väder imorgon också så man kan njuta ordentligt.

Nae nu är det dags att ta tag i lite skrivande här, men nu vet ni lite om vad som händer i våra liv för tillfället i alla fall.
Kram kram

RSS 2.0