Sommaren är slut

Ja jag erkänner att jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen.
Mycket har hänt sedan sist jag skrev.

Bland annat har Erik och jag varit på Orust med Carro och Johannes,


   

 mitt sommarvikariat har slutat,
 vi har varit med till Herman och Emmas sommarstuga på östkusten,

  

 skolan har börjat igen och jag har varit på begravning.

 


FiskSenaste nytt är att Erik och jag firade 4år i fredags =) Tiden går så himla fort! Erik bjöd ut mig på restaurangen Fiskmagasinet på Knäppingsborgstorget i Norrköping. Jag har länge velat gå dit så det passade perfekt. Erik hade förbeställt skaldjursplatå till oss båda. Det var helt underbart! En massa olika grillade skaldjur från havet med bröd och olika såser/röror till. Vi satt och njöt i 2 timmar men lyckades ändå inte få i oss alla räkor. Men gott va det! Jag fick även en jättefin blombukett och matchande halsband och örhängen :) Våran dag kunde inte varit bättre enligt mig.


   
Erik fick bara en liten symbolisk present av mig i fredags. En prydnadsfigur föreställande ett omfamnande par. Däremot så fick han även en överraskning att se fram emot. Han vet inte vad som väntar utan enbart att han kommer vara upptagen nästa lördag :) Får hoppas att det blir uppskattat!

Erik här även fått mer information kring hans x-jobb i USA, så nu håller han på och ska fylla i en massa papper som måste vara klara och godkända innan han åker. Han ska även åka till Stockholm för en intervju på Amerikanska ambassaden för att kunna få ett visum till USA. Så som det ser ut nu så kommer Eriks resa bli av så länge han lyckas få ett visum, vilket inte borde va några problem.Får försöka uppdatera lite oftare nu framöver så får det här räcka för idag.
Kram kram


RSS 2.0