Erik: Tiden från Thailand tills nu..

Ja, efter Thailand-inlägget (som inte alls gör att man vill tillbaka dit i detta kalla väder) så tänkte jag skriva lite kort och snabbt om vad som hänt sen vi kom tillbaka från Thailand, och jag åkte iväg till USA, i punktform.
  • Torsdag 10 Dec - Kom hem från varma, sköna Thailand.
  • Fredag 11 Dec - Middag och bastu hos Daniel i Ljungsbro (med Hannes), riktigt nice :D!
  • Lördag 12 Dec - Julbord med norrköpingspolarna +respektive på Palace, var helt ok mat, mycket trevligt sällskap :D.
  • Söndag 13 Dec - Flyg tillbaka till USA, landade vid kl 15. Blev överraskad med att 6-7 kolleger på Siemens ville ha en välkommen tillbaka middag :D. Mycket trevligt.
  • Måndag 14 Dec - Siemens Holiday Party, mycket god mat, öppen bar och musik m.m. Alla fick i sig en del... blir lätt så med öppen bar ;).
  • Måndag - Lördag var det jobb, jobb, jobb..
  • Lördag 19 Dec - Var det riktigt vinterväder = snöstorm. Tog lång tid att komma hem.
  • Söndag 20 Dec - Liten kort tur till New York för att kolla på en NBA-match på Madison Square Garden

Bilen närmast i bilden är faktiskt min nya hyrbil.. 2010 års modell, riktigt fin....

Kristin kommer hit om 16 timmar :D! Blir kanon med ett jul & nyår med sightseeing och firande i Washington, New York m.m.

Thailand!!

Har varit mycket för både mig och Kristin (ja, det är faktiskt Erik som skriver detta inlägg ;D), så vi har faktiskt inte hunnit blogga något om den fantastiska resa. Var nästan två veckor sedan vi kom hem från vår två veckors semester i Thailand med min mamma, pappa och bror. Resan var en del i min fars 60-års firande, och jag anser att det var en ofantligt lyckad resa.

Lugnet, värmen, vattnet, maten (billig!!), stränderna... ja, allt var kanon :D. Vi bodde på Koh Lanta under hela vistelsen och det är verkligen svenskarnas ö. Är mest svenskar där men det var väldigt lugnt och skönt under hela resan.

I stort sett bestod resan av sol & bad, snorkling, öturer, shopping och mycket billig och otroligt bra mat. Mycket imponerad av maten, färsk och god.

Får som bli ett väldigt kort inlägg då allt som sagt och gjorts kan beskrivas med tidigare ord.....  Tack pappa för denna resa, var jätteskönt och jättekul!
RSS 2.0