Liten uppdatering

Japp det börjar ju bli dags för en liten uppdatering. Skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle uppdatera er igen om några dagar och säga hur det gick med katterna. Men jag har haft fullt upp och annars inte haft så någon ork att lägga upp något nytt så det är därför det har dröjt ett tag.
Det går som tur är jättebra med katterna. De är så himla söta tillsammans. Ligger och sover tillsammans och springer runt och busar en massa. Äter även bredvid varandra ganska ofta. Så nu är det inte kalabalik hemma längre, eller inte på samma sätt som förut i alla fall. Nu blir det mest livat hemma när de busar med varandra och springer fram och tillbaka genom hela lägenheten *hehe* Men det är det värt för de är så gulliga med varandra också. Ska försöka lägga upp lite bilder någon dag snart.

Annars så har jag fullt upp på min praktik. Trivs väldigt bra och det  finns så många olika ärenden att det aldrig blir enformigt. Enda gången då dagen kan gå lite långsamt är när vi har väldigt få ärenden inbokade. Då blir det mest att jag sitter på mitt rum och tittar olika saker på datorn hela dagen.
Tycker att de här arbetssätten med barn, ungdomar och deras familjer är väldigt intressant och jag skulle vilja lära mig mer om det. Så det känns som jag har hamnat på rätt ställe kan jag väl säga. Som det känns nu så är det här något jag skulle kunna tänka mig att jobba med sedan.

I helgen så var Stefan och mamma på besök hos oss. Eller framförallt Stefan eftersom mamma åkte och hälsade på mormor och morfar. Hon tog även med dem hem till oss på lite fika så de fick träffa oss och se hur vi bodde. Det var trevligt men det blev ju väldigt mycket snack som vanligt.
Senare på kvällen när Erik och jag blivit ensamma hade vi lite mys med romantisk middag och så. Alltid lika trevligt!
I söndags tog vi det mest lugnt och gjorde inte så mycket alls. Jag skrev ett CV och jobbade lite på affischen till charterresan bara. Var även nere på stan en liten snabbis men tyvärr så var det helt i onödan. Flera av affärerna som vi skulle till var stängda och det jag hade tänkt köpa var slutsålt så vi åkte hem tomhänta.

Hoppas allt är bra med alla!
Kram kram

RSS 2.0