Förra veckan!

Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om vad som hände förra veckan. Hade tänkt uppdatera bloggen tidigare, men tycker alltid det drar ut på tiden. I måndags förra veckan var jag hemma från jobbet för att jag var så förkyld.
På eftermiddagen var jag dock på en föreläsning om porr som P6 anordnade med Olle Waller. Den var väldigt rolig och tankeväckande tycker jag. Han skämtade mycket och gjorde så ämnet inte kändes så laddat. En kommentar han sa var: "In, ut, sprut, slut!" Tyckte det var lite roligt men blev såklart ännu bättre i dess sammanhang.

Jag var även hemma på tisdagen och onsdagen men passade på att baka lite fika till helgens firande då. Det blev fudgesnittar och nötbräck.

På torsdagen var jag tillbaka på praktiken igen men vi hade inte så jättemycket inbokat så det blev lite långtråkigt. På fredagen valde jag istället att vara hemma och plugga eftersom det bara var en halvdag och vi inte hade något ärende inplanerat. På fredagen fyllde även Erik 24år så tyckte det kunde va skönt att va hemma då och planera lite inför kvällen. Jag firade Erik med lite paket och god mat på kvällen så det va mysigt tycker i alla fall jag.

När lördagen kom var det dags att städa inför alla besök vi skulle få i helgen. Jag bakade även en tårta som vi skulle bjuda på när Carro, Johannes och Madde kom. Det blev någon egenkomponerad skapelse som vi kan kalla "Choklad- och kokosfantasi". Den fick gott betyg av de som smakade den både på lördagen och även på söndagen då jag gjorde en likadan fast större. Efter att vi fikat och pratat så gick vi och handlade mat och Madde tog tåget hem. Det blev hemgjord klyftpotatis med fläskytterfilé, stekt svamp, haloumiost och tzatziki köpt på Akropolis. MUMS!
Efter maten tittade vi på Robinsson 2009 och en Wallander-film innan det var dags för Johannes och Carro att ta tåget hem.

Söndagen tillbringades i våra familjers goda sällskap! Vid halv 3-tiden kom både Eriks och min familj till oss på dubbelt födelsedagsfika. Det var jättetrevligt och roligt att familjerna fick träffas eftersom det inte händer så ofta. Erik och jag fick en massa bra paket av både stort och smått slag. Hellyckat födelsedagsfirande tycker jag!

Tack så mycket till er alla som förgyllde våran helg!
Jag nöjer mig med detta för stunden!
Kram kram

Vårtecken och kattkänslor eller hur var det nu...

Ja det är inte lätt att hålla isär alla begrepp. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder som visar att våren trots allt är påväg :)

     

   

Jag såg också att jag inte lagt upp några nya bilder på katterna och tänker därför göra det så ni får se hur gulliga de är tillsammans och med Erik. (vilket mamma påpekade)   


  

Japp nu har ni fått se lite nyare bilder också. Tänkte att det kan vara bra med lite text och mycket bilder för omväxlings skull. 
Ha det bra!
Kram

Stooooooor flicka =)

Japp idag blir jag en stor flicka *hehe* Fyller 24år så kan väl knappt kalla mig ungdom längre. Börjar ju nästan bli lite lastgammal!

Sitter på jobbet nu och vårt klientbesök blev inställt så tänkte passa på att uppdatera bloggen lite efter påtryckningar från Lisa :) Igår tog jag tag i att lägga in mina senaste foton i datorn i alla fall så förhoppningsvis kommer det upp lite nya bilder här snart också.

Teckning hus

Lördagen den 28februari var det dags för Charterresan2009 som vi i SoCeR annordnade. På dagen var det endel fixande och donande för att få allt klart till festen. Sen framåt kvällen kom våra kära vänner hem till Erik och mig på förfest. Vi beställde pizza, kollade på melodifestivalen och sjöng lite singstar under kvällen också. Sedan vid 22.30-tiden begav vi oss till trappan. Tyvärr kom det inte så mkt folk till trappan men de som var där verkade ha roligt. Våra kompisar hann dock inte vara där så länge då några skulle med sista tåget till Linköping och de andra hade lång resväg. Men jag tycker att det var en hellyckad kväll och att det var väldigt kul att få träffa alla gamla kompisar igen.

     
Food-time!

   
Snart har det gått 2 veckor sedan den festen och jag tycker tiden bara flyger iväg. Jag har fullt upp med praktik och planerande av nästa fest som går av stapeln nu på lördag.

Igår hann jag i alla fall med ett biobesök och såg filmen En shopaholics bekännelser. Det var en lättsam och rolig film som passade bra att se en vardagkväll, eftersom man kunde slökolla på den och ändå hänga med i handlingen.
Ikväll blir det att va hemma och ta det lugnt med Erik. Vi får se vad kvällen bjuder på men jag förväntar mig inte något storslaget med tanke på att Erik tentapluggar nu.

Poster


Annars då?
Vi har som jag tidigare berättat haft besök av mamma+Stefan och av mormor och morfar som mamma hälsade på och tog med hem till oss på lite fika, vilket var trevligt! Veckan innan det var även pappa+Stefan på besök men då blev det inga bilder tagna. 


    
Eriks föräldrar var på besök hos oss i helgen och vi fick en jättefin vårbukett av dem. Tyvärr välte någon av katterna den så nu står den av säkerhetsskäl inne i sovrummet där vi tyvärr inte kan njuta så mkt av den.   


Som sagt så är vår sista fest som SoCeR nu i helgen och nästa helg ska jag och Erik ha lite födelsedagsfirande med familj och eventuellt med de gamla kompisarna.

Nae nu börjar det blir långt det här. Måste ju få plats med lite bilder sen också.
Kram o kram

RSS 2.0