Kristi Himmelsfärd

Idag sitter jag hemma och försöker plugga lite, men tyckte att jag behövde en liten paus. Egentligen skulle jag varit på studiebesök idag men det blev inställt på grund av att det blev för många avhopp.

Tänkte att jag ska ta och berätta lite om vad vi gjort under långhelgen som gått.

I torsdags var jag ute och promenerade min vanliga tur runt strömmen. Nu har verkligen grönskan kommit på riktigt. Jag tycker det är jättefint med alla olika gröna nyanser som finns så här på försommaren. 
På eftermiddagen gick Erik och jag ner på stan på en shoppingrunda. Vi köpte presenter till Johan, sommarkläder till Erik och ett par jeansshorts till mig. Tanken var egentligen att jag skulle hitta lite fler shorts eller somriga byxor, men vi hade inte tagit med i våra beräkningar att stan stängde redan 16:00 eftersom det var röd dag.

Här kommer lite bilder från promenaden.

   
    
  


I fredags storstädade Erik och jag lite hemma, vilket verkligen behövdes. Äntligen lyckades vi även få upp lite onödiga saker på vinden. Senare framåt kvällen åkte vi in till Linköping för att fira Johan. Vi blev upphämtade på stationen för att bege oss till restaurangen "Kniv & Gaffel". Väl där beställde vi allihop oxfilé med kantarellsås och potatis & grönsaksgratäng. Maten var riktigt god och när vi ätit färdigt åkte vi vidare till Johans studentlägenhet för paketöppning och tårta. Johan fick en Mexx-parfym och två små krukväxter av oss. Innan vi åkte hem hann vi även med att titta lite på inspelad film från när Erik och Johan var små .

I lördags blev det att gå upp skapligt tidigt för mig för då bar det iväg på släktträff i Finspång. Mamma hämtade upp mig vid 10-tiden och sedan hämtade vi även mormor och morfar. Släktträffen höll på 12-17 och det bjöds på god mat, musikunderhållning, allsång och lite olika anekdoter om morfars och hans kusiners far/morföräldrar. 
Jag tyckte det va en lyckad tillställning och jag träffade en himla massa folk jag aldrig träffat tidigare. Vi var över 100st personer där och NTs fotograf kom dit och fotograferade oss så vi var med i tidningen igår.
http://nt.se/finspang/artikel.aspx?articleid=5259090Några av kusinerna och de som hjälpte till att ordna släktträffen.Tre generationer: Mormor, mamma och jag.Här kommer även en bild på morfar med sina tre barn. Bilden togs på morfars 80-årsdag tidigare i vår.
 

I söndags var det mest slappande och pluggande som gällde för våran del, men framåt kvällen bjöd Erik mig på bio. Vi såg filmen "Änglar och demoner". Jag tyckte den var helt okej men jag tycker att "Da vinci koden" är bättre, för i den nya var det för mycket action för min smak.

Nae nu måste jag nog ta något att äta innan jag återgår till pluggandet.
Kram på er!

RSS 2.0