Kristin: Födelsedagsfirande och tenta

I helgen blev det mest att hålla sig i Norrköpingstrakten. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt och umgicks med katterna. I lördags kom mamma och hämtade upp mig vid 11-tiden för att vi skulle hälsa på mormor och morfar. När vi kom dit fikade vi lite på mammas nybakade bullar och sedan kollade vi gamla kläder och sorterade ut lite. Vi bjöds även på lunch innan det var dags för oss att åka vidare mot coopforum och systembolaget. Jag köpte framförallt kattsand och kattmat eftersom det var helt slut hemma. Efter coop åkte vi till maxihuset och ingelsta shopping för att titta på present till Stefan på cervera. När vi var klara där åkte vi vidare till Annette och Torgny för ett besök. Vi fikade lite där också men annars satt vi mest och pratade. Jag var väl hemma igen strax innan 18 så det blev en heldag med mamma. Vilket alltid är lika trevligt!

I söndags tog jag tåget och bussen till Ljungsbro för att fira Daniel som fyllt år och Stefan som fyllde år. Daniel blev 27år och Stefan 18år. I ljungsbro så bjöds vi på lax och avocadotoast till förrätt, hemgjord potatisgratäng, rostbiff och rödvinssås till huvudrätt och fruktsallad med glass och grädde till efterätt. Det var jättegott alltihopa!


Födelsedagsbarnen!

Den här veckan har än så länge ägnats åt pluggande. Imorse hade jag en salstenta, vilken visserligen fortfarande pågår. Det var ingen rolig tenta alls. Första och tredje frågan var helt ok både innehållsmässigt och i svårighetsgrad medan fråga två var jättedum. Skulle förklara några ledarskapsmodeller men det enda som stod var vad gubbarna som gjort modellerna hette. Så jag hade ingen aning om vilka modeller han syfta på. Svarade inget på den frågan. Så det är troligt att jag kommer få göra min första omtenta. Vilket är ganska ironiskt med tanke på att jag tycker att jag lärt mig mer i den här kursen än i många tidigare kurser.

Nae nu ska jag ta och slappa.
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0