Måndag

Bilder från Eriks och min 3-rättersmiddag förra söndagen. Lite rester från att vi hade besök av Carro & Johannes samt Daniel & Lisa.


Förrätt: Västerbottenkaka med rom, creme fraiche, hackad rödlök och citron


Huvudrätt: Gorgonzolafylld nötbit med pressad potatis, gorgonzolasås och blandad grönsallad


Efterrätt: Marängswiss med hallonsås och hackad choklad


Annars händer det inte så jättemycket just nu utan mest pluggande.

I tisdags lämnade jag in min hemtenta efter många tråkiga timmar med den. Kändes helt onödig att göra om jag ska vara ärlig, men tyvärr går den ju inte att välja bort. Den handlade iaf om behandlingsinsatser för barn och deras familjer. Så ämnet i sig tycker jag är intressant.

I fredags var Erik på husfest med jobbet så jag satt här hemma själv och bara tog det lugnt och såg på film. Ganska skönt men kände mig lite rastlös.

I lördags var vi iväg och firade Eriks ingifta faster som fyllt 60 år. Så det blev en heldag med hans släkt och massa god mat.


De fina paketen jag hade gjort till henne. Paketen gavs ihop med några andra och tillsammans skulle de skapa lite egen mystid för födelsedagsbarnet. (säger man så om det är en vuxen?)

Igår bar det av hem till mamma för att fira Stefan som fyller år idag och även gratta Daniel lite eftersom han fyllde år igår. Så mycket firande blev det denna helg!

Dagens inlägg får avslutas med en bild på min lilla lurviga bebis =)

Spirit i en av sina många gulliga sovställningar =)

RSS 2.0