Socionomexamen

Japp i lördags tog jag min socionomexamen.
Så numer kan jag kalla mig för socionom istället för socionomstudent.
Känns väldigt härligt faktiskt!


I fredags hade vi avslutningsmiddag/avslutningssittning och nästan hela klassen närvarade vilket var jätteroligt. Bjöds på trerättersmiddag, lite uppträdanden, bordssånger och allmänt trevligt sällskap. Var en hellyckad kväll och jag traskade väl hemåt runt 01-tiden. Då kände jag mig nöjd och mina fötter värkte. Tog även med mig några fina bordsdekorationer hem.
Jag tog tyvärr inga kort under kvällen men vet att flera av mina vänner gjorde det så jag hoppas att jag får några kort framöver.

I lördags var det då dags för den stora avslutningsceremonin. Dagen började runt 09.30 med lite frukost. Sedan började jag förbereda mig för dagen och fixa iordning mig för att sedan gå hemifrån vid 12.20 ungefär. Mötte upp klassen 12.45 för fotografering. Togs både gruppbild och inriktningsbilder.
Vid 14.00 började själva ceremonin och vi studenter tågade in i lokalen till publikens applåder. Jag tror att det var runt 500 personer som kommit för att närvara vid ceremonin. Så ganska många var det, men å andra sidan så var vi närmare 90pers i klassen också. Ceremonin bestod av lite tal, sånger och diplomutdelning.

Hela klassen samlad på scenen. Ser ni mig?


Favoritläraren håller tal. Ganska glada är vi allt!


Jag påväg för att ta emot mitt diplom.


Liten överblick över lokalen.


Efter ceremonin åkte vi hem till våran lägenhet en sväng jag, Erik, mamma, Stefan och Annette. Väl framme fick jag lite blommor och några paket. Hade även varit ett blomsterbud och hängt blommor på dörren.

Jag öppnar ett paket från Erik. Det innehöll en jättefin tavla.


Förutom tavlan fick jag även ett jättefint armband av Annette, jättesöta örhängen med utbytbart hänge och två små blommor av mamma och Stefan, en fin krukväxt och prydnadsfigur av Erik, en ljuslykta av Lotti och Dennis samt blombuketter av pappa, Eva och Toivo med familj. Tack så mycket!

En av tulpanbuketterna jag fick och vita bordsdekorationer från avslutningsmiddagen.


De resterande blommorna jag fick.


När jag öppnat paket och satt alla blommorna i vatten åkte vi vidare till en tapasrestaurang för lite god mat. Beställde in en hel massa smårätter och satt där och njöt. Mycket gott var det!

Tog tyvärr inga kort då heller men vet att mamma tog några kort så tänkte tigga till mig dem sen.

 

Så nu vet ni lite om hur min examenshelg sett ut. Jag är helnöjd och tycker det var en mycket lyckad helg.

 

Hade tänkt skriva lite om hur mitt liv ser ut nu också men tror det skulle bli ett för långt inlägg då. Så jag nöjer mig med att skriva att jag har fått ett jobberbjudande, ska på en jobbintervju imorgon och på två jobbintervjuer på måndag. Efter det får vi se hur det blir.

 

Kram på er!


Våra riktiga förlovningsringar =)

Jag har visst glömt att skriva det tidigare men den 23 december var våra riktiga förlovningsringar färdiga att hämta ut. Så nu har vi inte våra intiala förlovningsringar längre utan nu har vi våra riktigt förlovningsringar.
Är supernöjd med vårat val och trivs bra med den nya ringen som är lite nättare än den andra.

Dessa ringar fick det bli =) Så vitt och rött guld, fast utan briljant.

RSS 2.0