Dop

I lördags hade vi dop för Denise o Evelin i Matteuskyrkan i Norrköping. Det blev en väldigt fin tillställning o tjejerna skötte sig jättebra både i kyrkan o på firandet efteråt :)
Jag hade för avsikt att sjunga en sång i kyrkan för våra döttrar o är jättestolt över att jag klarade av att göra det trots nervositet o ca 70 gäster :)
Tjejerna fick jättemånga fina presenter som jag tror kommer komma väl till användning, vissa redan nu o andra lite längre fram när tjejerna blivit lite äldre eller när vi flyttat o har lite mer plats.
Kan bara bjuda på två detaljbilder på dukningen just nu då vi inte fått bilderna från fotoansvarig än.


4 månader

I torsdags blev Denise & Evelin fyra månader gamla i torsdags.
Det firade vi idag med finkläder o tårtan jag bakade igår.


Det är tröttsamt när mamma bakar

Gör en testtårta inför dopet nästa helg. Hoppas den blir god så jag slipper tänka om.
Evelin o Denise sällskapar med mig i köket men efter mitt flängande fram o tillbaka blev de trötta o sover en sväng istället.


Familjebild!

balbild
Här är familjebilden som vi åkte o tog den 23/8. Den var med i tidningen för ett par veckor sedan men jag har inte uppdaterat bloggen via en dator förrän nu så här kommer bilden =)

Två rosa sötnosar :)

Igår gick vi all-in med rosa för Denise & Evelin :) Underbart små söta o mysiga tjejer var det jag hade med mig i vagnen en sväng på stan :) Skönt med frisk luft också o tjejerna är ofta mer avslappnade efter frisk luft.

Alla deras kläder kommer från HM :)
De underbara filtarna är en present som de fick av sina faddrar när de föddes :)


RSS 2.0