Trädgårdsarbete

Nu är våren här o vår trädgård bara längtar efter att bli omhändertagen. Några små vårblommor har tittat upp men annars är det glest med växtlighet just nu. Men Evelin tycker att ena rabatten var intressant o satt länge o pillade på gamla växtdelar :)
Beskar äppleträdet för några veckor sedan o såg även över schersminbusken samt klippte ner fjolårets perenner.
Igår räfsade jag rent nästan hela vår kulle från långt gammalt torkat gräs o rensade fram vinbärsbuskarna som även beskars lite :)
Igår köpte jag en gräsklippare, vattenkanna, trädgårdsredskap, en kruka samt lite växter till krukan o idag planterade jag den. Första planteringen för att få tomten lite livligare :)
Medan jag planterade satt Evelin o Denise på en filt på altanen o lekte o när jag var klar blev det lite mellis på filten :)
Förhoppningsvis väntar än mer trädgårdsplanering o trädgårdsarbete i helgen.


Båttema :)

Förra veckan hade Denise & Evelin på sig ett par av sina nya sommartunikor/klänningar som är lite sailor-inspirerade :) Tog flera kort på dem o självklart så var det på de suddiga korten de blev som bäst ;) Varför är det alltid så? Lägger ut dem här för de är fina ändå :)

I fredags var hela familjen på en fönstershopping o shoppingrunda så nu är barnen o Erik redo för massa mysiga båtutflykter med Daniel o Lisa :)
Flytväst till mig var svårare då jag behöver lite mer betänketid än Erik angående passform o färg ;)


Fredagen den 12 april

Den 12 april styrde jag o barnen bilen mot Rimforsa för att hälsa på Nina o hennes Felicia. Vi hade en mkt trevlig eftermiddag med massa prat o gott mellis :)
Efter besöket åkte vi vidare hem till Daniel o Lisa när vi ändå var i Rimforsa :) Även Erik slöt upp i Rimforsa efter att ha åkt med Lisa från Linköping. Vi umgicks o åt jättegod mat innan vi la oss framåt småtimmarna. Tjejerna sov på en madrass på golvet med lite lådor runt så de inte skulle ramla av ;) Blev tyvärr dåligt med sömn så lördagen blev en segdag.


En tretaggare :)

I måndags upptäckte jag att Denise har fått en framtand nere till höger.
Tre små taggar är det som sticker upp genom tandköttet.

Så nu har vi inga tandlösa små bebisar längre utan båda barnen har några små tandprickar :) Kanske dags att plocka fram deras tandborstar o börja borsta nu. Tror även det kan va fler tänder på g då barnen o då framför allt Evelin varit extra gnälliga nu sista dagarna.


RSS 2.0