Slapp hemmahelg

Den här helgen har vi bara varit hemma o tagit det mestadels lugnt :)
Igår gick vi en långpromenad på eftermiddagen o tittade på lite kossor. Tjejerna satt som paralyserade i vagnen o frågade "ä de" massa gånger :) Tjejerna fick varsitt äpple att äta på i vagnen o Evelin som började bli trött höll krampaktigt i sitt samtidigt som hon satt o hummade tills hon somnade ;)

Idag har vi gjort nya hand- o fotavtryck på tjejerna vilket inte var det lättaste, men vi fick ändå till det ganska bra. Sen gick vi till en lekpark på em :)

Nytt för i helgen är Denise & Evelin fått prova att äta med gaffel för första gången. De hade svårt att spetsa maten på gaffeln men bara de fick hjälp med det så var det inga problem :)


Slutet på veckan

Nu de senaste dagarna så har vi mest varit hemma. I onsdags lämnade vi inte ägorna men var allt ute en tur på tomten o luftade oss ;)
I torsdags kom mamma hit en sväng på fm o hälsade på :) Senare på em gick jag o barnen till närmaste lekplatsen o gungade o lekte. Framåt kvällen precis när Erik kom från jobbet så kom även hans mamma förbi en sväng :)
Idag känns det som att vi börjar må allt bättre o på em var vi iväg vid en lekplats en längre stund, vilket uppskattades särskilt som det kom flera andra barn dit också :) på vägen dit såg vi även en traktor som var mkt spännande.


Veckan som inte blev :(

Den här veckan hade vi massa roligheter inplanerade som jag sett fram emot, men tyvärr tvingades vi avboka allt :(
Erik har varit förkyld o halvsjuk i över en vecka o i söndags var det Denise tur att bli förkyld o det har sedan förvärrats samt att hon även fått feber. Hennes allmäntillstånd är helt klart försämrat o hon är ledsen, gnällig o orkeslös.
Även jag drabbades av förkylningen med full kraft igår med halsont, nästäppa, huvudvärk o ont i hela kroppen.
Den som klarat sig bäst än så länge är Evelin men hon nyser, är lite snorig samt gnälligare än vanligt så vi får se vart detta leder.
Idag tog vi iaf en tur till lekplatsen på em vilket var välbehövligt :)


Morötter :)

Min första alldeles egna morotsskörd :) Fortfarande lite små men väldigt goda. Blir perfekta minimorötter till barnen. Rödbetorna behöver dock lite mer tid på sig.


Gungeligung lekelilek

Tjejerna älskar att gunga, så gungställningen de fick i födelsedagspresent har använts flitigt under sommaren :)
Även sandlådan som Evelin och Denise fick i present tycker de är intressant. Men det är inte alltid som vi öppnar locket på den eftersom de gärna äter sanden och dessutom behöver ett bad efter de har lekt i den. Men tjejerna tycker även att sandlådan är superbra att krypa upp och sitta på.
 
 
 
 
 

Hej på dig kissen :)

 

1-årskalas!

Söndagen efter midsommar den 23 juni hade vi 1-årskalas för Denise och Evelin. Tyvärr var inte vädret det bästa så vi tvingades vara inne till stor del men det var trots detta ett lyckat kalas med trevligt folk, mycket fika och fina presenter.
 
 
 

Midsommar 2013

Vår midsommarafton firades i Rimforsa tillsammans med Daniel och Lisa samt deras grannar med familj. Vi började dagen med sillfrukost på bryggan samt bad i sjön och avslutade den med grillat och dricka framåt småtimmarna.
 
 
Vädret var skiftande men till stora delar bjöd dagen på sol och endast några få regnstänk träffade oss.
 
 

Önskelista :)

Att jag har köpstopp på saker till barnen denna månaden hindrar inte att jag kan önska saker till dem =)
Här kommer en lista på saker som barnen önskar sig till hösten :)
 
Från Lindex:
Tunika Svart
 
Randig tunika med kattmotiv. Finns i svart och rosa. 129kr st 86

RSS 2.0