Det kom ett paket!

Det kom ett paket med posten igår, eller ska jag säga med postlastbilen.
O inte vilket paket som helt utan ett stort ett innehållande vår nya TV :)


Det går framåt......

Eller ska jag säga bakåt?

Tjejerna förflyttar sig nu ganska mycket själva så det går inte längre att räkna med att de stannar kvar där man lägger dem. Dels snurrar de runt som visare på en klocka o dels så har de lärt sig hur man ålar bakåt. Ta sig framåt eller krypa har de inte lärt sig än men de putar upp med rumpan o drar in knäna under sig så smått :)

Båda tjejerna låg vid nallen o papperskassen från början.


Glad alla hjärtans dag!


En dag att fira :)

Idag finns det flera saker att fira o det främsta i vår familj är att vår älskade EVELIN har namnsdag :)
Utöver detta så är det fettisdagen,semmaldagen o pannkaksdagen :)
Så idag delade Erik o jag på en vanlig semla o en drömsemla :)
Evelin fick lite extra uppmärksamhet o tjejerna fick hemmagjord frukt o grönsakspure samt en varsin tshirt jag beställt :)
Evelin fick även en liten Muminbok som går att fästa på tex vagnen av mormor :)Premiärturen!

Idag har vi varit iväg på en liten shoppingtur o det blev tjejernas premiärtur i kundvagn. Denise fick sitta på platsen i kundvagnen o Evelin i babyskydd i kundvagnen. Betyg helt ok men tröttsamt :)


Snö

Jag blir så trött på allt detta snöande. Först smälter snön bort för att sedan ersättas av ny. Jobbigt o knöligt att dra vagnen i modd o nysnö.
Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte är vackert :)


En vecka!

Idag är det exakt en vecka tills vi får tillgång till vårt hus o blir husägare på riktigt :)
Var i huset igår med nuvarande ägare för genomgång av värme mm.
Känns jättekul att vi snart äntligen ska få flytta in i vårt hus :) Har ju gått många månader sen vi skrev kontraktet nu.
Det känns också nervöst att flytta från lägenheten o Norrköping som vi lärt känna under våra år här till vårt första egna hus i en förort som vi inte vet så mkt om.
Men jag hoppas o tror att vi kommer trivas bra i både huset o området :)


Gullungar

Igår var vi på öppna förskolan igen :)
Tjejerna var tyvärr lite gnälligare än vanligt men kan ha berott på att det var så många människor där igår så vi fick hålla oss lite för oss själva. Denise blev även väldigt trött o somnade när hon satt i mitt knä. Lyckades lägga ner henne så hon fortsatte sova på mattan :) Det är så skönt att tjejerna o då framförallt Denise kan slappna av o somna nästan var som helst.

Båda tjejerna har även börjat intressera sig mer för sina nappar o håller gärna i dem i tittar koncentrerat på dem.

Denise hår börjar bli långt nu o när hon sovit en sväng igår såg hon ut som en liten trollunge :)


Tandebissing :)

Om jag inte sett helt fel så har en liten liten vit topp från en av Evelins tänder tittat igenom tandköttet i underkäken. Så det kan ju förklara varför hon varit så ledsen senaste veckan samt velat bita på saker.
Att ta en bild på den lilla tandbiten blir det inte tal om då det knappt går att se den när man bara ska försöka titta :)
Vi får se hur det utvecklas o när mer av tanden tittar upp. Kanske går det att få till någon bild då.
Sålänge bjuder jag på en bild på mina underbara döttrar :D
 

EFTERLYSNING!

Jag efterlyser härmed ett klädset med långärmad tunika och leggins från Lindex.
Har blivit allt mer förtjust i detta set och försökte beställa det på Lindex hemsida men då sidan hängde sig under beställningen så hade de sålt slut innan min beställning blev klar. Igår när jag gick i affärer så hittade jag ETT EXEMPLAR av setet i storlek 74 och kunde inte motstå det!
 
Så nu efterlyser jag ännu ett set helst i storlek 74 eller annars i storlek 68 eller 80. Det går även bra om setet är i rosa färg. Setet ska vara i fint skick men kan vara begagnat. Har du ett set du vill sälja så hör av dig snarast!
 
TACK FÖR HJÄLPEN!!!
Tack vare tips om en tradera-auktion har jag nu fått tag i ett till set =) Tack så mycket för hjälpen!
 

Kel med matte o lillmatte :)

Någon dag nu i veckan så var Smokey jättekelig så han hoppade upp i mitt knä när Evelin satt där o började kela med oss. Han hade inget emot att Evelin kände på o höll honom i pälsen utan strök sig nöjt mot oss båda.


Veckan som gått!

I måndags var jag, Denise & Evelin på öppna förskolan o "lekte" med andra barn o deras föräldrar :) Denise fick se dockteatern för första gången o satt helt facinerad o det märktes att hon drogs med i musiken. Evelin vaknade till sångstunden o sen stannade vi tills öppna förskolan stängde för dagen.
Tjejerna var väldigt trötta på kvällen o Evelin, vars tandkött kliar, sommade med bitleksak i munnen :)

I tisdags var vi hemma o jag gjorde egen katrinplommon o äpplepure till barnen. De var dock för hungriga o trötta för att intressera sig för den när den var nygjord utan ville bara ha ersättning o sova. De fick smaka den på gröten på kvällen istället o verkade uppskatta den. Annars var vi hemma hela dagen o barnen var allmänt gnälliga så på kvällen tog vi en promenad till ÖB när Erik tränade innebandy.

I onsdags skulle vi varit på föräldraträff på BVC då en tjej som är dietist, personlig tränare o hälsocoach skulle kommit o pratat med oss men det ställdes tyvärr in under morgonen :(
Jag och barnen valde att gå till kyrkan på babysång istället.

Igår var vi återigen på öppna förskolan o då var båda barnen vakna under dockteatern o tittade facinerat på :) Stannade till stängning även denna gång så barnen hann få mat o somna innan vi gick hemåt.

Idag har jag tagit en långpromenad med Evelin o Denise ut till Ingelsta för lite shopping o sedan vidare förbi coop på hemvägen. Tjejerna skötte sig jättebra hela tiden o när det blev tråkigt att ligga ner i vagnen inne på köpcentrumet så bullade jag upp med täcket bakom dem o de blev jättenöjda med att få sitta o titta sig omkring :)


RSS 2.0