Tisdag, Onsdag, Torsdag

I tisdags gick jag o tjejerna hem till Caroline o Cajsa för lite bus o lek :)
Vädret var underbart så vi satt på deras baksida i solen o njöt medan barnen lekte i skuggan av ett litet tält bredvid. Helt underbart!
När vi gick hem däckade tjejerna i vagnen direkt o när de vaknade tillbringades lite tid i skuggan på altanen :)

I onsdags mötte jag, Evelin o Denise upp Åsa o Lola för en ganska lång promenad i det härliga vädret :) Promenaden avslutades hemma hos Åsa o Lola för lite lek innan det var dags att gå hem o äta lunch.

I torsdags åkte jag iväg till Ikano för att kolla i affärer med Carro o Emmy medan Erik, Denise o Evelin var hemma o busade :)
Jag fick lite provat o shoppat till mig själv o hittade även massa fina kläder till tjejerna men köpte faktiskt inget till dem denna gången.


Tvillingdejt :)

I veckan som gått har vi haft fullt upp :)

Förra helgen grejade vi i trädgården i fick klart med häcken in till grannen samt iordning i lite rabatter.

I måndags åkte jag, Denise & Evelin till IKEA på tvillingdejt med tre andra tvillingmammor, en tvillingpappa samt sex till jämnåriga tvillingar så totalt var vi 13 stycken som samlades på IKEA för frukost o lek. Det va jättetrevligt o tanken är att vi ska försöka ses igen men kanske ute nästa gång :)


Uteliv :)

Det blir som sagt mycket uteliv för vår familj just nu med det som ska fixas i trädgården, vädret som ska njutas o maten som ska grillas :)
Även katterna får sedan ett par veckor tillbaka gå ut när vi andra är ute o Smokey utforskar o njuter för fullt :) Han ställer sig på stenar o andra höjder o spanar stolt ut över sin mark :) Spirit går också ut men han håller sig främst på altanen eller där omkring.

I fredags när vi skulle äta grillat fick sig tjejerna en varsin plocktallrik med majskrokar, rån o majskorn som de satt o mumsa på medan vi åt vår mat :)


RSS 2.0