Mina små trollungar :)

Idag vaknade barnen på glatt humör som vanligt så vi passade på att leka lite innan vi gjorde oss klara :)
Denise hår börjar verkligen bli långt nu o idag står det åt alla håll :)


Utelek i busväder

Igår förmiddag gick jag o barnen till närmaste lekplatsen på förmiddagen :) Kändes som det var bäst att passa på när det var uppehåll. Vädret var riktigt skönt men några kraftiga vindbyar i stormens efterdyningar fick vi allt känna på. Vagnen rullade iväg från oss en gång då jag glömt låsa hjulen.

 

 

 


På väg till nya ägare :)

Postade ett lass med paket på väg mot nya ägare igår :) Hoppas de kommer väl till användning!


Klappa fint :)

Här hemma tränar vi för fullt på att klappa fint :) Både på varandra, katterna , dockor o gosedjur.
Det går med varierad framgång kan man väl säga. Först klappar de jättefint o försiktigt för att i nästa stund klappa allt annat än försiktigt.


Bokslukare

Denise & Evelin är verkligen riktiga bokslukare just nu :)
Även bokstavligen tyvärr så här går det åt många böcker.
Ibland blir det helt tyst här hemma o jag smyger o tittar då jag tror de gör rackartyg men istället hittar jag dem med en varsin bok helt uppslukade av innehållet :)
Bokläsning fungerar även perfekt som undanledningsmanöver om tjejerna är gnälliga eller trötta o varje kväll läser vi flera böcker :)


Utelek :)

Här kommer lite bilder från framför allt dagens utelek men även någon bild från gårdagen :) Båda dagarna har vi gått till lekplatsen vid Himnafjället o själva har vi varit båda dagarna då vi kommit dit relativt sent. Avslutade lekplatshängen med hembakade lite matigare muffins till barnen :)
Igår var det regn o rusk hela dagen så det var regnkläder som gällde.
Idag har det varit sol o blå himmel större delen av dagen men dessvärre har det blåst väldigt mycket så vidare värst varmt var det inte.
Idag stannade vi ute i trädgården en sväng o jag tog reda på lite löv samt barnen lekte i lövhögarna :) Denise passade även på att smita under staketet som Evelin visat henne tidigare under veckan ;)

 


Höstlek :)

Nu är hösten verkligen här med sin ruggiga kyla o fuktiga o blöta dagar. Men även vackra färger o roliga löv att leka med :)
Jag o barnen fortsätter vara ute dagligen med undantag för de dagar med konstant ösregn ;)
De trivs ute o vill alltid gå ut om dörren öppnas :) Med rätt kläder så leker de bra o håller sig torra o varma :) Jag måste dock bli bättre på att klä på mig själv. Barnen har tre lager på sig på underkroppen o själv står jag ute i bara jeans o fryser men som sagt nu ska det bli ändring på det :)
Oftast går vi till någon lekplats om eftermiddagarna men ibland nöjer vi oss med att leka i trädgården :)


Doftljus från Air Wick

För ungefär en månad sedan fick jag möjligheten att få buzza Air Wicks nya doftljus Black Edition som skiftar färg när de är tända :)
De finns i två olika dofter "Apple & Cinnamon" samt "Blackberry Fig". Min personliga favorit är helt klart Blckberry Fig då jag tycker det doftar lagom mycket o i en väldigt behaglig sammansättning mellan sött o surt. Detta ljus kan jag absolut rekomendera o jag tycker det passar i hemmets alla rum :)
Det andra ljuset doftar för stark av kanel för min del o känns därför juligt. Fungerar i köket eller till jul men annars är det inte så användbart i vårt hem.
Det jag gillade med ljusen är att de kommer i svarta glas med fina dekorationer på så att de kan passa in överallt i hemmet. Att de sedan skiftar färg när de är tända/blir varma är mest en bonus som skapar extra stämning men som jag lika gärna kunde ha klarat mig utan.


RSS 2.0