Denise går kanonbra!

Video:

Lite fina bilder :)

 
 
 
 
 
 

Vecka 35 2013

Veckan började med babysång o öppen förskola för första gången den här terminen :) Barnen hade svårt att sitta still men skötte sig ändå bra o de tyckte att det var intressant med slla de andra barnen i lekrummet.

På tisdagen fick vi besök av Jenny som var i Sverige på en överraskningsvisit :) Vädret bjöd på strålande sol o värme så eftermiddagen spenderades ute.

Onsdags förrmiddagen fick vi besök av Caroline o Cajsa o barnen röjde loss bland alla leksaker :) Det märks att de har vuxit o utvecklats en hel del under sommaren.

Jag minns inte om vi gjorde något speciellt på torsdagen eller om vi tog en slappardag hemma.

I fredags så åkte jag o tjejerna först till
Ikea o ikano för att träffa Emma, Juni o Hugo :) Vi började med lunch på Ikea o lek i deras lekhörna innan vi gick vidare för att uträtta lite ärenden samt för att barnen skulle somna. Avslutade träffen med en jättegod morotskaka som Emma bjöd på :)
Efter ikano bar det av till Ljungsbro för paj o kräftor tillsammans med mamma, Stefanarna, Daniel o Lisa samt Erik som slöt upp. Tanken var att vi skulle gå på marknaden men då det regnade hela kvällen skippade vi det o njöt av egen fiskade o kokta kräftor o trevligt umhänge istället :)

På lördagen tog jag med barnen till Ljungsbro för att gå på marknaden o vi passade även på att gå på lite aktiviteter som annordnades av mammas HSB-förening som fyllde 30år. Såg på trollkarlen Mr Goran innan vi gick ner på marknaden o på vägen hem passade vi på att hälsa på några hästar i samband med ponnyridning :)

I söndags blev jag o barnen upphämtade av mamma o Stefan Jo för att åka till min morfar i Norrköping på fika för att uppmärksamma mormors födelsedag. Det bjöds på jättegott fika o jag tror att morfar uppskattade att vi kom :) Barnen röjde loss o charmade alla som var där. Så fort vi satte oss i bilen för att åka hem så somnade båda barnen direkt. Helt slut efter en händelserik dag o vecka!


RSS 2.0